sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Biitsil ☀️

Täällä oli nyt viimeisen viikon aikana ollu niin hyvät ja suht lämpimät ilmat, että päätettiin lauantain kunniaks lähteä rannalle vähä haukkaa raitista ilmaa. Lähettiin meijä kahdeksan hengen porukalla ajamaan kohti Viña del Mar:a, jonne matka kesti noin puolitoista tuntia.

Perille päästyä käytiin syömässä mauttomat hampparit lämpimän bissen kera ennen kuin siirryttiin rannan puolelle. Vaikka aurinko paistoi, niin ilma oli silti vielä niin viileä ettei todellakaan tehnyt mieli mennä uimaan. Istuskeltiin jonkin aikaa rannalla, kun lapset leikkivät ja juoksivat aaltoja karkuun. Aallot olivat sen verran isoja, että rannalla liehui punainen lippu.

Maisemat rannalla ja matkan varrella olivat todella kauniit! Noi vuoret on vaan jotain niin hienoo ja erilaista verrattuna siihe mihi Suomessa on tottunu.

Mitä muhun tulee, niin oon ollu täällä yskässä ja vähän muutenkin kipeenä nyt reilu viikon ajan. Tuntuu ettei tähä yskimiseen tuu mitään loppua, mut toivottavasti toi raittiin ilman hengittely helpottais vähän :) 

Viña del Mar ja Valparaíso
Retu biitsil retuilee
Matkamaisemaa

❤: reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti