keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Eka maanjäristys!

Lähettiin sedän kanssa ilta kasilta ruokaostoksille lähellä olevaan ostoskeskukseen. Saatiin just ostoskärrit ja päästiin viiniosaston kohdalle, kun yhtäkkiä pullot alko kilisemään. Aluksi se vaikutti hieman samalta kuin keinuvan laivan taxfree-kauppa. Kuitenkin jo parissa sekunnissa pulloja ja muita tuotteita alkoi tippumaan hyllyiltä. Asiakkaat kerääntyivät pois pullojen luota ja kauppakeskuksen hälytyssummeri alkoi soimaan. Järistys tuntui yllättävän pitkältä, vaikka tietty on vaikea arvioida ajankulkua tommosessa tilanteessa (ehkä noin 2min?). Kun järistys alkoi helpottaa, aloitettiin evakuointi.

Oli kyl hurjaa. Aluks en oikeen tienny miten reagoida, ympärillä olevista jotkut itkivät ja osa oli rauhassa. Itellä alkoi kädet ja jalat tärisemään sen verran, että oli vaikea erottaa millon järistys loppui.

Mentiin sit ostamaan syötävää meijän kämpän läheltä pikkumarketista. Saatiin just ostokset kassalle, kun tuli uusi, pienempi järistys. Hetki jouduttiin seistä kaupan ulkopuolella tolppien luona, mutta sit saatiin ostokset ostettua.

Nyt ollaan turvallisesti kotona! Vielä on jonkun verran jälkijäristyksiä, mutta onneksi ei pitäisi mitään yhtä suurta tulla vähään aikaan enää.

❤ reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti